Verhuisd!!!

Sinds 1 April (geen grap) zijn wij verhuisd naar de Eversbergweg. We wonen nu recht tegenover het Eversbos, prachtige locatie! Vanaf onze oprit loop je zo het bos in.

Achter het woonhuis staat een zomerhuisje/aanleunwoning en daar zit nu de kinderopvang in. Achter de kinderopvang hebben we een heerlijke grote tuin met veranda waar we lekker kunnen eten en drinken, maar natuurlijk ook spelen, fietsen, krijten, rennen, spelletjes doen, met de zand- of watertafel spelen en natuurlijk ook met o.a. de konijnen, poezen en honden knuffelen. Af en toe komt er een eenkhoorntje voorbij en een heleboel verschillende vogels. Binnenkort krijgen we ook kippen en een moestuin.

We gaan natuurlijk geregeld genieten van een boswandeling en/of lekker picknicken in het bos. De kleinsten kunnen in de bolderwagen mee.

Kortom, we hebben een topplek gevonden voor de kinderen om zich spelenderwijs te ontwikkelen, te ontspannen en te ravotten en dat alles middenin de natuur en dieren die (kleine) kinderen gewend zijn.