Info

Mijn werktijden

Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7u. tot 18u. Natuurlijk kan het een keer wat eerder of later zijn, dit wel graag in overleg om misverstanden te voorkomen. Voor de huidige beschikbaarheid kunt u contact opnemen met mij.

Eerst even wennen

Voordat een kindje bij mij begint is het wel leuk om eerst te komen wennen. Het ene kind is de andere niet, dus even samen overleggen wat het beste is voor uw kind(eren).

Tarief

Het tarief is € 6,25 per uur, per kind.

Dit is inclusief:

  • drinken
  • broodmaaltijd (lunch)
  • billendoekjes
  • vers fruit
  • gezonde tussendoortjes
  • knutsel- en ontwikkelingsmateriaal

En exclusief:

  • warme maaltijd (avondeten)
  • luiers en ev. billencreme
  • flesvoeding

NB.: Het is verder nog fijn om zelf een slaapzak of pyjamabroekje mee te nemen en een eigen knuffel o.i.d., dan slapen ze wat fijner. En graag een extra setje kleding. De kinderen krijgen een eigen locker met hun foto er op, dus daar mogen ook de slaapzak, reservekleding en ev. laarsjes in blijven liggen.

Flexibel contract

Voor een flexibel contract kan er een dag gereserveerd worden en dan ben je verzekerd van een plekje. Ik bereken daar echter wel 7 uren voor. Mochten er meer uren afgenomen worden die dag, dan komen die er nog bij.

Uitjes

Ik ga er graag met de kinderen op uit. Lekker naar het Eversbos tegenover ons huis, de speeltuin of de kinderboerderij… Maar ook af en toe een keer naar de winkel, omdat we ineens zin hebben om koekjes te bakken of even het centrum in wandelen om een ijsje te gaan eten vinden we ook erg gezellig. Ook spreek ik soms met collega’s af in de speeltuin of bij de ijssalon. Op deze manier maken ze nog meer vriendjes en vriendinnetjes.

De uitjes worden aangepast aan de leeftijd van de kinderen en zullen nooit ten koste gaan van hun voeding en slaapjes. Voor al deze leuke uitjes heb ik een toestemmingsformulier waarop u kunt aangeven of ik uw kind mag vervoeren en op welke manier en of er foto’s gemaakt mogen worden en of deze wel of niet op de website en/of facebookpagina geplaatst mogen worden. Ik heb een grote bolderwagen met voldoende zitplaatsen voor alle kinderen.

Gastouderbureaus

Ik werk momenteel samen met Gastouderbureau 4kids en De Bengel. De gastouderbemiddeling en -begeleiding kenmerkt zich door persoonlijke dienstverlening op maat. U krijgt een persoonlijke bemiddelaar die uw situatie goed kent en u begeleidt zo lang u opvang afneemt. Zij zorgen voor de begeleiding, ondersteuning en de financiële afhandeling.