Info

Mijn werktijden

Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 6.30u. tot 18u. Natuurlijk kan het een keer wat later zijn, in overleg is veel mogelijk. Voor de huidige beschikbaarheid kunt u contact opnemen met mij.

Eerst even wennen

Voordat een kindje bij mij begint is het wel leuk om eerst een paar uurtjes te komen wennen. Het ene kind is de andere niet, dus even samen overleggen wat het beste is voor uw kind(eren). Dit kan ongeveer 2 uurtjes en deze worden dan niet berekend.

Tarief

Het tarief is € 6,- per uur, per kind.

Dit is inclusief:

  • drinken
  • broodmaaltijd (lunch)
  • billendoekjes
  • vers fruit
  • gezonde tussendoortjes
  • knutsel- en ontwikkelingsmateriaal

En exclusief:

  • warme maaltijd (avondeten)
  • luiers en ev. billencreme
  • flesvoeding

NB.: Het is verder nog fijn om zelf een slaapzak of pyjamabroekje mee te nemen en een eigen knuffel o.i.d., dan slapen ze wat fijner. En graag een extra setje kleding. De kinderen krijgen een eigen locker met hun foto er op, dus daar mogen ook de slaapzak, reservekleding en ev. laarsjes in blijven liggen.

Flexibel contract

Voor ouders met een flexibel contract zijn er 2 opties. Je kan een dag(deel) reserveren en dan ben je verzekerd van een plekje. Ik bereken dan wel sowieso 7 uur voor een hele dag en 3,5 uur voor een dagdeel.

Een andere optie is dat ik geen plekje reserveer, maar dat er een maand vantevoren wordt aangevraagd wanneer er plek is.

Uitjes

Ik ga er graag met de kinderen op uit. Lekker naar het bos, de speeltuin, het hertenkamp of de kinderboerderij… Maar ook af en toe een keer naar de winkel, omdat we ineens zin hebben om koekjes te bakken of even het centrum in wandelen om een ijsje te gaan eten vinden we ook erg gezellig. Ook spreek ik soms met collega’s af in de speeltuin, bij de ijssalon of bij ’t speelparadijs op de camping. Op deze manier maken ze nog meer vriendjes en vriendinnetjes.

De uitjes worden aangepast aan de leeftijd van de kinderen en zullen nooit ten koste gaan van hun voeding en slaapjes. Voor al deze leuke uitjes heb ik een toestemmingsformulier waarop u kunt aangeven of ik uw kind mag vervoeren en op welke manier en of er foto’s gemaakt mogen worden en of deze wel of niet op de website en/of facebookpagina geplaatst mogen worden. Ik heb een grote auto met voldoende zitplaatsen voor alle kinderen en kinderstoeltjes voor elke leeftijd.

Gastouderbureaus

Ik werk momenteel samen met Gastouderbureau 4kids en De Bengel. De gastouderbemiddeling en -begeleiding kenmerkt zich door persoonlijke dienstverlening op maat. U krijgt een persoonlijke bemiddelaar die uw situatie goed kent en u begeleidt zo lang u opvang afneemt. Zij zorgen voor de begeleiding, ondersteuning en de financiële afhandeling.